Digi Sport a acceptat doleanţa clubului piteştean! FC Argeş – CS Mioveni se joacă marţi, în nocturnă!

31

În urma discuţiilor din ultimele zile, purtate de oficialii clubului FC Argeş cu reprezentanţii Digi Sport, conducerea postului de televiziune a acceptat modificarea zilei şi orei de disputare a partidei cu CS Mioveni, programată iniţial, luni, 30 aprilie, de la ora 15, pe stadionul Nicolae Dobrin.

Digi Sport a analizat cererea depusă de clubul FC Argeş şi a decis mutarea partidei pentru ziua de marţi, 1 mai 2018, de la ora 19.30.

Postul de televiziune care are drept de transmitere a meciurilor din Liga 2 a considerat că schimbarea datei şi orei este în beneficiul ambelor părţi şi a acceptat doleanţa clubului din Trivale.

Conducerea clubului FC Argeş îşi doreşte ca stadionul să fie plin având în vedere că meciul a fost programat la o oră rezonabilă: “Împreună cu reprezentanţii Digi Sport am căutat cele mai bune soluţii pentru a veni în sprijinul piteştenilor care îşi doresc foarte mult să fie prezenţi la acest meci. În urma discuţiilor purtate cu reprezentanţii postului TV, am stabilit ca meciul FC Argeş – CS Mioveni, care contează pentru etapa a 32-a din liga secundă, să se dispute marţi, 1 mai 2018, de la ora 19.30. Considerăm că această schimbare a datei şi orei de disputare a partidei este în beneficiul fotbalului şi al suporterilor argeşeni care sunt foarte importanţi pentru noi. Ne dorim ca aceştia să fie prezenţi în tribunele stadionului Nicolae Dobrin în număr cât mai mare pentru a încuraja echipa” a spus Dragoş Şerban, directorul executiv al clubului FC Argeş.

Biletele la derbiul local se vând luni şi marţi!

Clubul FC Argeş va pune în vânzare la începutul săptămânii viitoare biletele pentru partida cu CS Mioveni, programată marţi, 1 mai 2018, de la ora 19.30, pe stadionul Nicolae Dobrin. Piteştenii îşi pot cumpăra tichetele de intrare pe stadion, atât luni, cât şi marţi, preţul unui bilet fiind de doar 1 leu!. Tichetele vor fi vândute la casele de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin şi sunt valabile la tribuna I, tribuna a II-a şi peluzele arenei din Trivale.

Posesorii de abonamente vor putea urmări partida din sectoarele amintite mai sus. Rugăm spectatorii să vină la stadion cu cel puţin o jumătate de oră înainte de începerea meciului pentru a evita aglomeraţia de la casele de bilete.

 

Programul caselor de bilete:

Luni, 30 aprilie 2018: orele 12-18.

Marţi, 1 mai 2018: de la ora 15 şi până la începerea partidei.

Comments are closed.