Diiii căluţ! Piteştean: „Poate vede şi cineva de la Poliţia Rutieră unde este un indicator”

5
Sursa foto: Info Trafic Pitesti

Piteştiul este umplut până la refuz de maşini parcate aiurea, trafic infernal la orele de vârf, Dorei care lucrează haotic şi de şoferi care se cred nişte veritabili piloţi de raliu. Din când în când, prin peisajul rutier autohton mai apare şi câte-un „mustacios” cu un atelaj folosit pe vremuri la cărat de fân, porumbi, „fer vechi” şi aşa mai departe.

În cursul zilei de ieri, un internaut a surprins pe una din străzile din Piteşti o căruţă „semnalizată” corespunzător cu un indicator „Cedează trecerea”. Nu asta ar fi marea problemă, dar acesta părea destul de nou, ca şi cum ar fi fost luat direct de pe un stâlp şi „lipit” direct pe atelaj. Mai mult, regulile rutiere (de parcă ar fi respectate de mulţi şoferi şi rromi deţinători de BMW şi căruţe), spun clar că „nenea” nu avea voie să meargă pe un drum public!

„Nu e neapărat de trafic, dar mă gândesc că poate vede şi cineva de la Poliţia Rutieră unde este un indicator “Cedează trecerea”. Am vrut să sun la 112, dar m-am gândit că nu voi fi crezut. Omu’ îşi face veacu’ între Podul Viilor şi Zona Ştrand”, a scris piteşteanul.

Ne întrebăm unde e Poliţia Rutieră sau Poliţia Locală? La amendat şoferii sunt primii, la plans despre “cât de greu e să fi militia e primii”, dar când sunt încălcate regulile se fac nevăzuţi. Mai ales când vine vorba de un cocalar cu bâta din dotare sau un “bulibaşă”.