Direcția pentru Evidența Populației, sub lupa Consiliului Județean!

6

Activitatea Direcției pentru Evidența populației va fi analizată de o comisie specială formată din consilieri județeni și functionari din cadrul Consiliului Județean Argeș. Mai mulți angajați au făcut reclamații împotriva directorului Viorel Badea susținând că au fost transferați pe alte posturi.

La rândul său, Badea, recent repus pe funcție prin decizia magistraților argeșeni, acuză conducerea Consiliului Județean Argeș că a fost destituit ilegal. Astfel, o comisie specială de analiză va analiza toate punctele și va veni în luna februarie cu un raport care va cuprinde atatât concluziile, cât și propuneri.

Potrivit proiectului de hotărâre, au fost propuși ca membrii ai acestei comisii următorii consilieri județeni: Glișcă Ion – PSD, Clipici Marian- PSD, Badiu Mariana – PSD, Iliescu Gheorghe – ALDE,  Vasilescu Victor Gabriel – PNL, Tică Manuel – PNL, Bulf Cornel Cătălin – PAM –PMP

„… în cadrul acestei comisii va funcționa Secretariatul tehnic alcătuit din funcționari publici din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Argeș, nominalizați prin dispoziția președintelui consiliului județean. Comisia va analiza activitatea Direcției Generale pentru Evidența Persoanelor Argeș din punctul de vedere al respectarii și aplicării hotărârilor Consiliului Județean Argeș și va determina cauzele care au dus la cele sesizate prin memoriile salariaților acestei instituții.

Comisia specială de analiză constituită în componența nominală propusă va prezenta Consiliului Judeţean Argeş la ședința ordinară din luna februarie 2019, raportul întocmit în urma analizelor şi verificărilor efectuate. Raportul va cuprinde, dacă este cazul, propuneri concrete de îmbunătăţire a activităţii în domeniul supus analizei și verificării. Față de cele prezentate mai sus propunem întocmirea unui proiect de hotărâre privind constituirea Comisiei speciale de analiză a activității Direcției Generale pentru Evidența Persoanelor Argeș, ce urmează a fi supus dezbaterii plenului Consiliului Județean Argeș” se arată în proiectul de hotărâre care va fi votat în ședința ordinară a CJ Argeș.