Director nou la o școală din Câmpulung!

347

Director nou la o școală din Câmpulung! După pensionarea fostului director Dan Dănescu, profesorul Ciprian Neculăescu cel care cochetează și cu jurnalismul sportiv și nu numai de mai mulți ani a ocupat această funcție vacantă. Noul director are experiență în management pentru că a mai deținut această funcție la o altă școală din Câmpulung în urmă cu puțin timp.

Ca de fiecare dată, și pentru Școala Gimnazială „C.D.Aricescu”, începutul anului școlar este o provocare. Proiectele de investiții au stat în atenția noului director Ciprian Neculăescu.

Fără  a se hazarda la cheltuieli semnificative, s-a concentrat pe curățirea spațiului verde din jurul școlii, sprijinindu-se, în principal, pe personalul auxiliar. Copacii au fost toaletați, iarba cosită, au apărut noi coșuri pentru gunoi.

Părinții elevilor, văzând deseori utilaje sau mașini cu materiale de construcții își puneau întrebări despre modul în care vor găsi școala la întoarcere. O nouă intrare: luminoasă, primitoare cu un ambinent expresiv, care te îndeamnă la studiu. Săli de clasă curate, calde și cu noi mijloace moderne de învățământ: videoproiectoare, ecrane mari, spații de depozitare discrete, locuri de studiu sau recreere.

Directorul Neculăescu a inițiat și un proiect cu finanțare extrabugetară: în curtea școlii va fi un nou spațiu amenajat pentru petrecerea pauzelor. Locul de joacă pentru copii va crea o atmosferă captivantă și va evita altercațiile nedorite dintre aceștia.

Pornind de la necesitatea stringentă a reparării grupurilor sanitare, s-a făcut aprovizionarea cu materialele necesare și s-a reușit finalizarea lucrării.

Esența procesului de învățămînt, cadrele didactice au pregătit materialele necesare, au studiat programele școlare și, odată cu ușile claselor își deschid și ferestrele sufletelor către elevii lor.

Așadar, dragi elevi, vă așteptăm!