Dispută între consilierii județeni! Află motivul!

DISTRIBUIȚI
cj arges, consilieri,

Au apărut primele disputele în cazul tragediei de la Spitalul de Pediatrie Pitești. Florin Tecău, președintele Consiliului Județean Argeș ia partea conducerii instituției sanitare, declarând pentru a doua data pe ziua de astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Județean, că managerul de la Pediatrie nu are nicio vină în acest caz. „În această perioadă trebuie să fim alături de Spitalul de Pediatrie. În momentul de față există o stare de stress printre medicii care lucrează acolo din cauza neîncrederii populației. Știm cine care sunt faptele dar Consiliul Județean nu are atribuții în demiterea conducerii spitalului” se scuză Tecău.

În urma acestei declarații, liberalul Narcis Sofianu a ținut să reamintească celor prezenți că tragedia bebelușilor nu este primul caz în care este implicat Spitalul de Pediatrie. „Dincolo de recentul scandal au mai fost și altele: gândaci prin saloane, substanțe de curățare ținute necorespunzător etc. La toate aceste episoade managerul spitalului nu a ieșit nici măcar o data pentru a-și cere scuze față de societatea civilă. Cred că de mai multă vreme acesta ar fi trebuit să își dea demisia de onoare. Trebuie să ne dăm seama că am avut destul timp la dispoziție pentru a ne da seama că domnul doctor Ivan nu are calitățile necesare pentru a manageria acest spital!” a spus consilierul județean Narcis Sofianu.

Consilierii județeni au ținut un moment de reculegere pentru cei trei bebeluși care au decedat în urma tragediei de la Spitalul de Pediatrie Argeș.