Divorț cu năbădăi în Argeș! Ea 70 de ani, el… 40

34

 

Un cunoscut revoluționar din Câmpulung Muscel, pe numele lui Marian Bomboe, a preluat modelul cuplului Israela – Liviu între care este o diferență de peste 30 de ani. Așa se face că în anul 2010, Marian s-a căsătorit cu o femeie mult mai în vârstă decât el, dintr-un motiv bine definit: voia casa bătrânei. După cinci ani de căsnicie, totul s-a terminat printr-un divorț care va începe chiar săptămâna viitoare la Judecătoria Câmpulung, deoarece mai tânărul revoluționar vrea să își refacă viața.

 

Frăsina l-a cerut de bărbat

 

L-am putea numi divorțul anului în Argeș! Este vorba despre separarea cuplului Marian Bomboe și Frăsina Holcă (alintată Vasilica), care s-au căsătorit în luna mai a anului 2010, când el avea 35 de ani iar ea 68. Unirea la starea civilă dintre cei doi s-a produs după ce revoluționarul Bomboe i-a cerut femeii să îl ia în spațiu, pentru că nu avea unde să locuiască. Acest lucru nu era chiar atât de simplu pentru că bătrâna stătea într-o locuință ce făcea parte dintr-o casă naționalizată din Câmpulung și pentru care plătea chirie. Așa că singura modalitate a fost ca respectivii să se căsătorească! Iar propunerea a venit chiar din partea Frăsinei care și așa era singură de ceva vreme… După ce au încheiat actele la primărie, cei doi au depus cerere să cumpere imobilul, cerere care le-a fost aprobată ulterior, cei doi angajându-se să dea banii în rate, pe o perioadă de 20 de ani. Acuma, că treaba a fost aranjată și locuința și-a găsit proprietari, Marian Bomboe i-a spus nevestei sale septuagenare că vrea să se însoare cu iubita lui cu care era înainte de căsătorie. Așa că au băgat actele de divorț, iar săptămâna viitoare va începe procesul…

 

Li s-a urat să sărbătorească „Nunta de Argint”

 

Dar stați că povestea cuplului minune din Câmpulung este cunoscută atât la nivelul Consiliului Local Câmpulung, unde s-a discutat despre vânzarea locuinței, dar și la nivelul Prefecturii Argeș! Și toate astea deoarece vorbim despre o casă naționalizată unde au fost necesare aprobări peste aprobări. Însă relația dintre Holcă și Bomboe a stârnit chiar și amuzamente în ședințele din Consiliul Local Câmpulung, în cadrul cărora i s-a urat cuplului să fie premiat cu bani de către primărie pentru „Nunta de Argint” când se împlinesc 25 de ani de căsnicie.

 

Foto: Evenimentul Muscelean