DJST Argeș, bătaie de joc la adresa baschetbaliștilor! Ploua în Sala Sporturilor!

4

Meciul de Baschet BCM U Pitești – JBA USA s-a jucat cu sala plină, dești costul biletelor a fost unul destul de piperat. Spectacolul a fost unul pe măsură, fanii fiind mulțumiți de prestanța celor două echipoe.

Cei mai puțini norocoși, au văzut cum le picură apa direct în cap din tavan, pentru că din nefericire este toamnă și afară mai plouă.

Cel mai grav și mai periculos, una dintre crăpături este deasupra panourilor, mai exact cel de lângă vestiar. Mai mult, judecătorii, mai ales cei americani care nu sunt obișnuiți să joace pe un teren ud, au patinat și au căzut destul de grav.

Vă reamintim, la conducerea DJST Argeș a rămas, indiferent de câte Guverne și guvernări s-au schimbat, și nu pentru valoarea pe care o aduce instituției, ci pentru că are un avocat bun. Laurențiu Achimescu, o persoană cu care trebuie să ai grijă cumn vorbești ca să te audă, în acei aproximativ zece ani de conducere a Direcției, nu a schimbat nici măcar un scaun la singura sală de sport unde se organizează evenimente sportive.

Pus în fruntea DJST Argeș de către liberali, Achimescu a trecut prin nenumărate controale ale Ministerului Sportului și de fiecare dată a scăpat basma curată, deși neregularitățile erau destul de evidente. Mai mult, în ultima perioadă face drumuri dese la București, cu speranța că va rămâne director și după ce se va pensiona în luna februarie.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din județul Argeș, dar şi din întreaga țară, te așteptăm și pe pagina de Facebook