DNA, lovitură cruntă pentru Liviu Dragnea! Averea liderului PSD, sub sechestru!

9

DNA se află în plină ofensivă.. După declarația împotriva statului paralel, asumată de conducerea PSD la Băile Herculane, și după anunțul privind adoptarea în regim de urgență a legilor Justiției, DNA se pregătește de o lovitură la adresa șefului PSD, Liviu Dragnea.

Azi, DNA va pune sechestru pe averea lui Liviu Dragnea, cauza fiind prejudiciul estimat în dosarul TelDrum. Această mișcare extrem de dură, mai dură decât începerea urmării penale a doi miniștri PSD în dosarul Belina, urmărește să destabilizeze complet conducerea PSD și să creeze haos în partid, sustin social-democratii.

S-ar spera ca astfel, în sfârșit, vicepreședinții și șefii de filiale îl vor lăsa, în sfârșit, din mână pe Dragnea, ceea ce ar conduce la o criză fără precedent și, în consecință, la neadoptarea legilor justiției. Prin intermediul dosarului Belina, DNA a încercat ș-să oprească accesul președintelui PSD la resursele guvernamentale aflate în special la ministerele conduse de Sevil Shhaideh și Rovana Plumb. De data aceasta, este vizată însă averea lui Dragnea.

La Comitetul Executiv Național de la Băile Herculane, pesediștii s-au arătat solidari cu președintele partidului. Totodată, a fost luată decizia organizării în toată țara a unor mitinguri de susținere a guvernării și a modificărilor aduse legilor justiției. Ofensiva DNA ar putea conduce la o radicalizare a membrilor și simpatizanților PSD, nemulțumiți de încercarea de a-l înlătura, prin mijloace de forță, pe Liviu Dragnea de la conducerea partidului.