prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Doi dintr-o lovitură! Au confundat DN73 cu pista de curse!

În ziua 11 iunie a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat, pe DN 73, pe raza localității Mihăești, un bărbat de 29 de ani, din Bughea de Sus, care conducea un autoturism cu viteză excesivă, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 118 km/h.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! A MURIT ÎN AGONIE! AMBULANȚA A VENIT DUPĂ MAI BINE DE O ORĂ!

Tot pe DN 73, dar pe raza localității Schitui Golești, polițiștii rutieri Câmpulungeni au depistat și un tânăr de 19 ani, din Mihăești, care conducea un autoturism cu viteză excesivă, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu aceeași viteză, de 118 km/h.

În ambele situații, conducătorii auto au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs