Doi foști consilieri locali din Câmpulung, reactivați de urgență!

19

Doi foști consilieri locali din Câmpulung, reactivați de urgență! Asta pentru că nu s-a întrunit numărul de participanți pentru a forma o delegație oficială formată din 7 persoane care să plece în Popovo la zilele acestui oraș care aniversează 135 de la înființare cu mare fast.

De 11 ani, municipiul Câmpulung este înfrățit cu Popovo și de-a lungul timpul s-au creat legături bilaterale destul de strânse. Și delegația de la Popovo a participat de mai multe ori la zilele orașului Câmpulung, de-a lungul timpului. Din delegație fac parte 7 persoane așa cum a fost făcut proiectul de hotărâre pe care consilierii locali l-au votat pentru a fi decontat transportul și diurna.

Aleșii locali de la PNL au refuzat să meargă și astfel în locul lor au fost reactivați doi foști consilieri locali pe nume Marian Vlad și Marian Ciobanu. Grupul este însoțit de primarul Liviu Țâroiu și consilierul acestuia Mugurel Miniciună pe post de șofer.

Îi mai însoțesc consilierul local de la PSD, Florin Pană, consilierul local de la ALDE, Sergiu Cicu și un angajat al primăriei care se ocupă de investiții, Bogdan Popescu.

Scopul vizitei îl constituie participarea la Zilele Municipiului Popovo, desfăşurate în perioada 8-11 iunie.

O relaţie care a constat de-a lungul timpului doar în efectuarea de vizite reciproce, câteodată delegaţia musceleană fiind formată din persoane care nu au legătură cu administraţia locală.