Doi musceleni în cărți pentru deputăția pe zona Muscel!

183

Fideli noilor principii democratice după care se ghidează noua conducere a organizației PSD Argeș și anume promovarea tinerilor în politică, a tinerilor cu școală și care nu au probleme de legalitate, cei doi musceleni, Diana Eftene și Bogdan Oancea sunt în cărți pentru a reprezenta zona de Muscel la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților.

Bogdan Oancea a fost viceprimar din partea PSD la primăria Bughea de Jos în mandatul 2016 -2020, a candidat la alegerile locale pentru funcția de primar obținând locul II la o diferență foarte mică de voturi față de actualul primar Dorel Tănăsescu – fiind în prezent în cărți pentru un nou mandat de viceprimar.

Totuși, având în vedere rezultatul extrem de slab obținut la alegerile locale de Organizația Locală PSD Câmpulung condusă de Gheorghe Marin și Liviu Târoiu, mult sub scorul partidului pe județ, cea mai mare organizație zonală PSD, intenția conducerii județene este de a oferi un loc eligibil la aceste alegeri pentru zona Curtea de Argeș, cu rezultate mult mai bune.

Pentru Camera Deputaților primele trei poziții le vor primi Simona Bucura Oprescu, Nicolae Georgescu și Radu Vasilică (a cărui candidatură este extrem de contestată în cadrul organizației).

La Senat se pare că, Gheorghe Marin nu va mai prinde un loc eligibil datorită slabelor rezultate obținute la Câmpulung la alegerile locale.

Un cuvânt de spus pentru definitivarea acestei liste îl vor avea și primarii musceleni care ar trebui să-i susțină pe cei doi tineri politicieni în fața conducerii județene.

Pentru PSD Argeș este foarte important să recâștige și Muscelul, iar acest lucru sigur nu se va întâmpla dacă vor merge în fața alegătorilor fără reprezentanți de pe aceste meleaguri.

sursa – ziaruldinmuscel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here