Doliu imens în muzica românească! Artiștii-în stare de șoc!

Veste șoc! Doliu imens în muzica românească! A murit Aurel Mitran, unul dintre cei mai importanţi impresari şi producători de spectacole, manager al Holograf, Iris, Compact, Nicu Alifantis, Alexandru Andrieş, Laura Stoica. Sute de mesaje de condileanțe de la apropiați, familie, artiști au curs pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! PREOT PRINS ÎN TIMP CE SE MASTURBA ÎN FAȚA UNUI LICEU, PRINTRE ELEVE! REACȚIA EPISCOPIEI!

Vestea a căzut ca un trasnet pentru toți artiștii cu care a lucrat de-a lungul timpului, Aurel Mitran fiind considerat primul manager și impresar rock din România.

aurel mitran 199x300 1

„Nu credeam vreodată că voi ajunge să spun, a încetat din viaţă Aurel Mitran. Drum lin, prietene. Dumnezeu să te odihnească şi să te aibă în paza Sa. Mulţumesc pentru tot, Aurel!”, a transmis Nicu Alifantis, unul dintre cei mai vechi prienteni ai fostului impresar.

„Cuvintele sunt prea sărace ca să exprime cât ne pare, mie şi colegilor mei, de rău. Lumea artistică în special şi lumea în general, este mai săracă fără tine, Maestre! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!”, au scris cei de la Proconsul.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.