prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Doliu imens în Pitești! A murit o cunoscută și apreciată profesoară!

Doliu imens în Pitești! A murit o cunoscută și apreciată profesoară!

Doliu imens în sistemul de învățământ din Pitești. Elena Iancic, fost una din cele mai cunoscute și profesoare de vioară ( fost profesor al licelului de Arte „Dinu Lipatti” din Pitești) a părăsit această lume. Anunțul a fost făcut de Filarmonica Pitești.

CITEȘTE ȘI: ZILE LIBERE ÎN PLUS PENTRU O CATEGORIE DE ANGAJAȚI! DESPRE CINE ESTE VORBA?

„Rămas bun, doamna profesor Elena Iancic! Încă nu ne vine să credem vestea primită!  Ne veți lipsi enorm! Condoleanțe familiei!”

La aflarea tristei vești, sute de mesaje de condolenațe au curs în mediul online.

prof d

„Muza mea din Panteonul Muzicii culte a zburat spre alte Dimensiuni Spirituale. O somitate in arta pedagogiei muzicale si un desavarsit profesor de vioara ne-a parasit trupeste. Am invatat multa muzica de la Domnia Sa iar intalnirile, in ultimul an, cu Dumneaei erau aproape zilnice, timp in care invatam, invatam si iar invatam muzica. Scaunul din dreapta mea cu numarul “13” este, de acum inainte, trist si gol, intunecat dar plin de reverberatii muzicale. Maestra si Profesoara Elena Iancic, nelipsita de la fiecare concert al Filarmonicii Pitesti, va arde luminos in sala Simfonia, artistilor instrumentisti si vocali, multi dintre acestia fosti elevi de-ai Dumneaei, le va insufla energia creatoare de arta pura iar pe noi toti, melomani, ne roaga sa o iertam in marea Trecere . Lumina Vesnica in Imparatia Tatalui, “mama” cu suflet bun!”

„Ce veste tristă! A fost profesoara celor mai buni violoniști, a fost concert-maestru în orchestra Liceului de Muzică încă de când era elevă! Nu cred că a ratat vreun concert al Filarmonicii Pitești sau vreun recital! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, sunt doar câteva dintre comentarii.

 

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs