prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Doliu imens în Pitești! Asistent medical mort la doar 30 ani! Sfârșit înfiorător!

Doliu imens în Pitești! Asistent medical mort la doar 30 ani! Sfârșit înfiorător!

Tragedie în Pitești! Un tânăr de 30 ani a decis să își încheie socotelile cu viața într-un mod tragic. Din primele informații, se pare că bărbatul, asistent medical veterinar, a fost găsit fără viață în mașina sa, în apropierea locului de muncă.

CITEȘTE ȘI: DECIZIE RADICALĂ PENTRU CEI CARE STAU LA BLOC! ANUNȚUL A FOST FĂCUT ACUM!

La fața locului s-au deplasat polițiștii, dar și două ambulanțe. Cadrele medicale au încercat, zeci de minute, să îl resusciteze pe bărbat și să îi salveze viața. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic, fiind constatat decesul. Tragedia s-a petrecut în zona Frații Golești, seara trecută, în jurul orei 21:00. În tot acest timp, în care cadrele medicale făceau eforturi pentru a-I salva viața tânărului, două fete erau prezente la fața locului. Îngenunchiate de durere, au așteptat cu lacrimi în ochi, lângă ambulanță. Sperau într-o minune. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic.

În zonă, oamenii vorbeau despre un act suicidal și despre faptul că bărbatul și-a încheiat socotelile cu viața după o ceartă cu iubita sa. Pentru stabilirea cauzelor decesului urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei

„În seara zilei de 8 mai a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un echipaj medical, că în urma intervenției la un caz pe raza municipiului Pitești, a fost constatat decesul unui bărbat de 30 de ani.

Pentru primele măsuri, la fața locului a intervenit un echipaj din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, constatând că cele sesizate se confirmă. Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, care au stabilit că bărbatul în cauză a fost găsit într-un autoturism parcat în apropierea locului de muncă a acestuia.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit un dosar penal, conform art. 192 din Codul Penal, în care cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Pentru stabilirea cauzelor decesului urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei.”, transmite IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs