Doliu imens în România! Fost ministru – moarte subită!

Este doliu imens în mediul economic și politic după ce Ilie Șerbănescu, publicist, analist economic și fost ministru al Reformei, a încetat din viață în această dimineață la vârsta de 81 ani. Anunțul a fost făcut de mai mulți politicieni, iar vestea tristă a fost confirmată de soția sa pentru mai multe publicații centrale. Momentan, nu au fost dezvăluite cauzele decesului.

Publicistul şi analistul economic Ilie Şerbănescu s-a născut la 20 iunie 1942. A absolvit Academia de Studii Economice Bucureşti, apoi, în 1978, a devenit doctor în economie. Este autor al lucrărilor “Corporaţiile transnaţionale” (1978), “Terra portret în alb-negru” (1980), “Reforma economică în România: jumătăţile de măsură dublează costurile sociale” (1994), “Manifestul partidului imobilist” (1996), precum şi a peste 1.500 de articole şi studii asupra reformei postdecembriste din România. A publicat articole de analiză la ziarele cu profil economic şi financiar. Ilie Şerbănescu a fost ministrul Reformei, preşedinte al Consiliului pentru Reformă, în cabinetul Ciorbea remaniat (5 decembrie 1997-17 aprilie 1998).

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp
Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.