prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Doliu imens la Chefi la Cuţite! Un îndrăgit concurent a murit subit la 59 ani!

Doliu imens la Chefi la Cuţite! Un îndrăgit concurent a murit subit la 59 ani!

Doliu imens la Chefi la Cuţite după ce unul dintre cei mai apreciați și simpatizați concurenți s-a stins subit din viață la doar 59 ani. Concret, este vorba despre Marian Cocoș, fostul concurent al show-ulu culinar în cel de-al doilea sezon al emisiunii, în anul 2016.

CITEȘTE ȘI: LUCRĂRI AVANSATE LA TUNELURILE „DANIELA” ȘI „ALINA” DE PE TRONSONUL CURTEA DE ARGEȘ – TIGVENI AL AUTOSTRĂZII PITEȘTI – SIBIU! CARE ESTE STADIUL INVESTIȚIEI?

chefi la cutite 150x150 1

Marian Cocoș a fost un concurrent îndrăgit și apreciat și i-a impresionat pe cei trei chefi cu aptitudinile sale în bucătărie. A făcut parte din echipa lui Sorin Bontea. La aflarea tristei vești, mii de mesaje de condoleanțe au curs în mediul online. „Maestrul Marian Cocoș s-a stins, dar povestea merge mai departe! Slujba de înmormântare va avea loc pe16 februarie, ora 11.30 la cimitirul Sf. Nicolae, aflat in spatele Cimitirului Straulesti II. Mulțumim tuturor pentru a ne fi alături!”, a fost mesajul transmis în mediul online.

  • „E o veste neașteptată și foarte trista! Cred că Dumnezeu a avut nevoie de el acolo. Sunt rari oamenii ca el! Atâta optimism, voie bună, simț al umorului, o gazda extraordinară, un coleg minunat, e greu să mai găsești… Nea Cocoș, vei rămâne mereu în amintirea mea ca un om minunat, vesel și mereu gata să te ajute! Ai fost un om minunat! Acolo unde ajungi neapărat fă-le sarmale! Drum bun, maestre!”
  • „Condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”
  • „Dumnezeu să te odihnească în pace, maestre!”
  • „Maestre, ai fost un om minunat, drum lin spre Ceruri!”
  • „Nu pot să cred! Un om minunat! Putere familiei!”
  • „Condoleanțe, maestre! A fost un om bun cu o inimă mare!”

Afectat de pierderea fostului său coleg de echipă a fost și Alex Bălan de la Chefi la Cuțite, sezonul 2.

„Domnul Cocoș, un om cum puțini au fost. Un suflet mare cu o pozitivitate ieșită din comun. Dumnezeu să te odihnească în pace! Putere familiei si prietenilor.”, a scris și fostul său coleg de echipă,  Alex Bălan de la Chefi la cuțite, sezonul 2.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs