prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

 Doliu imens! Un celebru medic s-a stins din viață!

Doliu imens! Un celebru medic s-a stins din viață! Un cunoscut medic a murit, în urmă cu puțin timp, în urma unei lungi suferințe. Este vorba despre Prof. Dr. Radu Alexandru Macovei, fostul director al Spitalului de Urgență Floreasca din București.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE ÎN FAMILIA LUI ADRIAN MUTU! DOLIU IMENS!

„Astăzi, după o lungă și nedreaptă suferință, cu regret va anunțăm că al nostru tată, bunic, soț, prieten Prof. Dr. Radu Alexandru Macovei a ales să se înalțe la cer și să se alăture celor drepți. Vineri 22 Decembrie, începand cu orele 10, trupul neînsuflețit va fi depus la capela Bisericii Basilescu (Bdul  Bucureștii Noi). Ulterior, ceremonia funerară se va desfăsura duminică 24 decembrie ora 12.30 în același loc. Înhumarea va avea loc la cimitirul Străulești II.”,  a anunțat pe Facebook Vitalaru Bogdan Alexandru, Președinte AMVAC.

În urma tristei vești, zeci de mesaje de condoleanțe au început să curgă în mediul online. Colegii, prietenii, apropiații și familia sunt răpuși de durere.

„Colectivul spitalului Prof. Dr. “Panait Sîrbu” deplânge trecerea în neființă a domnului Profesor Doctor Radu Alexandru Macovei, medic, om și prieten al spitalului nostru. Drum lin către cer, domnule doctor!”, se arată pe pagina de Facebook a Maternității Giulești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs