prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Doliu în presa argeșeană! Jurnalistul Adi Ilinca s-a stins din viață!

Jurnalistul argeșean Adi Ilinca a încetat din viață noaptea trecută după o grea suferință și după o lungă perioadă de luptă cu o boală incurabilă. Cu o experiență de peste 20 ani în presă, acesta a semnat mii de articole și investigații la mai multe publicații din Pitești și Câmpulung, dar din 2014 Adi Ilinca a fost nevoit să lupte în fiecare clipă pentru viață.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! A MURIT STRIVIT DE UN ZID! MOARTE CUMPLITĂ ÎN ARGEȘ!

Acesta a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală, veste care i-a șocat pe apropiații lui și pe colegii din presă. A fost operat la o clinică din Germania, iar la acel moment părea că jurnalistul va putea să ducă o viață normală. Nu a fost așa, din nefericire, iar camcerul a recidivat la finele anului trecut.

Adi Ilinca a fost internat într-un spital din apropierea Piteștiului în luna februarie a acestui an, unde a început o nouă luptă împotriva bolii nemiloase. Din nefericire, inima jurnalistului a încetat să mai bată noaptea trecută în jurul orei 1:00. Trupul neînsuflețit va fi depus în cursul zilei de astăzi la Biserica „Sf. Gheorghe” din Pitești, iar luni va fi înmormântat în cimitirul din comuna Berevoești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs