Donald Trump- infectat cu COVID-19. Decizii de ultimă oră luate la Casa Albă!

98
US President Donald Trump speaks to the press as he makes his way to board Marine One from the South Lawn of the White House in Washington, DC on September 24, 2020. - Trump is on a two-day campaign swing through North Carolina and Florida. (Photo by MANDEL NGAN / AFP) (Photo by MANDEL NGAN/AFP via Getty Images)

Liderul de la Casa Abă a anuțat printr-un mesaj pe Twitter că s-a infectat cu noul coronavirus. Deși medicul său a anuțat că starea lui Donald Trump este bună, este adusă în discuție problema înlocuitorului în cazul în care starea sa de sănătate se va deteriora.

Dacă Donald Trump se îmbolnăvește grav, el poate transfera temporar puterea vicepreședintelui în temeiul celui de-al 25-lea amendament al constituției SUA și își poate revendica autoritatea atunci când se consideră apt să își îndeplinească atribuțiile, notează Digi24.ro.

Donald Trump s-a întâlnit recent și cu Mike Pence, însă, până la această oră, vicepreședintele SUA nu a făcut niciun anunț în legătură cu starea sa de sănătate.

Președintele este testat în mod regulat pentru virus, la fel ca și cei care lucrează la Casa Albă și cei care se întâlnesc cu el, inclusiv membrii corpului de presă de la Casa Albă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here