D’ont Rush Challenge Volei CS Muscel – Separați dar împreună

Voleibalistele de la Clubul Sportiv Muscel se pregătesc de aproximativ două luni separat, însă spiritul de echipă nu a dispărut. Acest lucru a fost demonstrat de un filmuleţ pe care fetele l-au postat pe o reţea de socializare. Sportivele din Câmpulung s-au alăturat campaniei „Separaţi dar împreună” aşa cum au făcut şi marile echipe din Statele Unite şi nu numai.

În această perioadă în care multe activităţi au fost oprite, mulţi dintre noi au interacţionat pe internet. Astfel în Statele Unite ale Americii, medici, artişti, sportivi sau oameni simpli s-au filmat în campania D’ont Rush Challege, prin care s-a dorit să se transmită un mesaj important în zilele noastre: Separaţi dar împreună. Un astfel de filmuleţ au realizat şi micuţele voleibaliste de la Clubul Sportiv Muscel care de mai bine de două luni nu s-au întâlnit doar în mediul on line.

Distribuie prietenilor

Chiar dacă antrenamentele au fost suspendate în această perioadă, fetele de la CS Muscel s-au antrenat separat în izolare. Despre acest lucru ne-a vorbit profesorul Adrian Mihăilă care aşteaptă cu nerăbdare ziua când se va reîntâni cu sportivele la sala de antrenament.