Două petreceri date de rromii din Merișani – „sparte” de mascați!

Două petreceri date de rromii din comuna argeșeană Merișani au fost „sparte” de mascați! În cursul zilei de ieri, oamenii legii au descins în satele Vărzaru și Dobrogostea, unde zeci de persoane petreceau, încălcând astfel măsurile impuse de Ordonanța Militară Nr. 2.

„La primul eveniment, de pe raza satului Vărzaru, în urma verificărilor, poliţiştii au luat măsura sancționării contravenționale a organizatorului.

Distribuie prietenilor

La al doilea eveniment, la fața locului s-au deplasat și luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș și jandarmi din cadrul Grupei de Intervenție Anti-Teroristă și Acțiuni Speciale, care au restabilit ordinea și liniștea publică. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că aproximativ 20 de persoane ascultau muzică în fața unei locuințe în construcție din satul Dobrogostea, încălcând astfel prevederile ordonanțelor militare.

În cele două cazuri au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 20.000 de lei, ca urmare a încălcării prevederilor ordonanţelor militare, și două sancțiuni în valoare totală de 1000 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de convieţuire socială” au transmis reprezentanții Prefecturii Argeș.