Două zebre una lângă alta la Câmpulung?

4

Două zebre una lângă alta la Câmpulung? Probabil orașul va ajunge din nou vedetă din cauza ciudățenilor ca și până acum! Primarul Liviu Țâroiu are temă de gândire ce să facă cu zebra de la spitalul TBC!

Serviciul Public pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat a ales ca loc de trecere pentru pietoni un spaţiu, care semănă mai mult cu o capcană. Nu puţine au fost cazurile când conducătorii auto, care vroiau să vireze dreapta din Grui înspre spital, au fost surprinşi când pe zebră se aflau pietoni şi au reuşit să frâneze în ultima clipă.

Asta se întâmplă din cauză că trecerea a fost amplasată după niciun metru de intersecţie, iar cei care coboară din cartierul Grui nu au vizibilitate asupra trecătorilor. Cu toate că în zonă există oglindă, utilitatea acesteia este pusă sub semnul întrebării, din moment ce în ea nu se pot observa cei care traversează strada, ci doar maşinile care vor urma să iasă în intersecţie. De cele mai multe ori, pietonii aleg să ocolească zebra şi să treacă de cealaltă parte a străzii prin locuri nepermise.

Conducătorii auto care nu le au cu şofatul sau sunt sub aburii alcoolului, nu mai au nicio problemă cu trecerea de pietoni, deoarece nu mai apucă să ajungă la ea, rupând gardul cu maşinile.

Medicul Anca Dumitrescu, fostul director al spitalului TBC a deschis acest subiect la punctul ,,Diverse”, în şedinţa ordinară din luna octombrie. Numai că în scurt timp, faimoasa zebră a ajuns ,,cuiul lui Pepelea”. Câţiva consilieri locali şi-au dat cu părerea şi nu s-a ajuns la nicio concluzie.

Primarul Liviu Țâroiu a declarat că nu poate pune două zebre una lângă alta dar va apela la specialiști.