Dragnea, promisiuni „fără număr” în Argeş!

5
liviu_dragnea, PSD, razboi, senatori_PSD

Fără număr de la naşu mare! Liviu Dragnea a promis cu ocuzia vizitei la Mioveni că în următoarea perioadă vor începe toate proiectele vitale pentru Argeş.

Preşedintele PSD a dat asigurări că lucrările la autostrada Piteşti-Sibiu sunt la un pas de a începe, iar podul peste Argeş (un proiect dorit de ani de zile de municipalitatea piteşteană) şi centura ocolitoare a Piteştiului sunt luate în calcul de Guvernarea PSD.

“Ministrul Transporturilor m-a informat că pe primul tronson (n.r din autostrada Pitești-Sibiu, Pitești-Curtea de Argeș, licitația deja a fost organizată, iar pe celelalte patru tronsoane urmează să se finalizeze documentația. Vor fi scoase la licitație în această toamnă, undeva în noiembrie. Același lucru se poate spune despre Craiova-Pitești. Am discutat, de asemenea, despre un pod peste Argeș, care este foarte necesar pentru fabrică și de restul de centură ocolitoare a Piteștiului”, a declarat Dragnea la Mioveni.

Dacă stăm să ne gândim de câte ori au fost spuse aceste promisiuni, probabil vom avea de aşteptat până la începerea lucrărilor ca locuitorii din cartierul bucureştean Drumul Taberei pentru metrou. Aşa că, promisiuni fără număr, realizări mai deloc.