Dragoș Pătraru, dat afară de la TVR! Ce se va întâmpla cu „Starea Nației”

Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii „Starea Nației”, a fost dat afară de la TVR. Conducerea Televiziunii Române a rupt contractul cu Pătraru.

Anunțul a fost făcut de Gigel Știrbu, președintele Comisiei pentru Cultură și Mass-media din Camera Deputaților, care a și prezentat un fragment din notificare, scrie News.ro.

Notificarea semnată de Președintele TVR și adresată lui Dragoș Pătraru spune că „Societatea Română de Televiziune (SRTv) a decis denunțarea unilaterală a Contractului de cesiune nr. A1063/27.09.2017, astfel cum acesta a fost modificat și completat prin Actele adiționale nr. 1/16 ianuarie 2018 și nr. 2/ martie 2018.”

Distribuie prietenilor

Dragoș Pătraru a dezvăluit ce se va întâmpla cu emisiunea. Acesta a spus că el și cu echipa sa vor face tot posibilul ca emisiunea să fie văzută pe micul ecran, începând cu 6 august.

„În legătură cu reacția la notificare, răspunsul îi va aparține avocatului”, a declarat Dragoș Pătraru, pentru Paginademedia.ro.ro.

„Vom face tot ce este omenește posibil ca telespectatorii noștri să vadă emisiunea la televizor din 6 august”, a precizat Pătraru.