prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Dragoș Predescu, Prefectul județului Argeș: Vă imaginați cum e să nu curgă apă la duș pe căldura asta? De asta spun că au avut parte oamenii din două sate ale comunei Dârmănești! De neacceptat!

Am avut prima zi de audiențe în teritoriu și m-am întâlnit cu o parte din cetățenii comunei Dârmănești. Sute de familii din satele Negreni și Piscani se află în dificultate pentru că societatea de apă a Primăriei a sistat alimentarea cu apă pentru populație, în vreme ce spălătoria din localitate își desfășoară activitatea normal.

Cei care nu au fântâni în curte sunt nevoiți să cumpere apă îmbuteliată, iar pentru uz casnic, se descurcă fiecare cum poate.
Oamenii și-au exprimat nemulțumirea cu privire la calitatea apei, la prețul acesteia – mai mare în comparație cu alte localități.

De asemenea, oamenii reclamă că din cauza ruginii și mâlului, li s-au deteriorat instalațiile sanitare și cer să se facă verificări la bazinul de apă și la societatea Apă Canal Dârmănești 2024.

Când am ajuns la Dârmănești, apa era pornită! Oamenii mi-au zis că s-a auzit că vine prefectul și așa a venit și apa! După ce am plecat, la 30 de minute, apa nu a mai ajuns în toate gospodăriile pentru că a scăzut debitul! Un ping-pong cu apă, cu măsuri nerespectate, când afară e căldură excesivă!

Monitorizez cu precădere situația de la Dârmănești, dar și la nivelul județului, pentru a mă asigura că oamenii nu rămân fără apă în această perioadă, când Argeșul se află sub cod roșu de caniculă. Asta înseamnă că, în caz de nevoie urgentă, voi convoca CJSU și le vom duce apă oamenilor!

Dar, nu asta este normalitatea! Motiv pentru care transmit public reprezentanților autorității locale faptul că apa nu trebuie să fie motiv de dispute și că trebuie, le place ori ba, să colaborăm pentru binele oamenilor.

WhatsApp Image 2024 06 21 at 20.04.20 54213e8f

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs