Dragoste la prima vedere! Pendiuc, consilierul primarului din Râmnicu Vâlcea!

DISTRIBUIȚI
tudor pendiuc, justitie, publitrans, filarmonica, consilieri

Fostul primar al municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, trimis în judecată în două dosare de corupţie, este noul consilier al primarului din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, condamnat şi el tot pentru corupţie, dar reabilitat între timp, transmite corespondentul Mediafax.

Noul consilier al primarului Mircia Gutău, Tudor Pendiuc, şi-a preluat postul, de la începutul acestei săptămâni, potrivit reprezentanţilor Primăriei Râmnicu Vâlcea.

„Din data de 30 octombrie, domnul Tudor Pendiuc a preluat funcţia de consilier personal al domnului primar Mircia Gutău, înlocuindu-l pe domnul Anton Miţaru, care s-a retras din motive medicale”, au precizat reprezentanţii Primăriei Râmnicu Vâlcea.

Întrebat, joi, de corespondentul Mediafax, de ce l-a luat consilier pe Pendiuc, primarul din Râmnicu Vâlcea a răspuns că „este un om foarte valoros”, de la care are multe de învăţat.

„Este un om cu experienţă, care a fost timp de 24 de ani primar. A făcut foarte multe, a condus un municipiu mare, iar eu sunt un om care învaţă tot timpul şi am nevoie de o astfel de persoană de la care am de învăţat foarte multe. Este un om foarte valoros”, a declarat Mircia Gutău.