DSP Argeş a suspendat activitatea clinicii stomatologice din Piteşti unde un copil a intrat în coma  în urma unei anestezii

369

Direcţia de Sănătate Publică Argeş a suspendat activitatea clinicii stomatologice din Piteşti unde un copil de patru ani a intrat în stop cardio-respirator în urma unei anestezii, a anunţat miercuri ministrul Sănătăţii, Victor Costache, care a precizat că starea copilului este critică.

Potrivit reprezentanților Spitalului „Grigore Alexandrescu”, starea copilului s-ar fi înrăutățit, intrând în moarte cerebrală.

DSP Argeş a făcut marţi, verificări la clinica de stomatologie – TeddyCare, care a fost sancţionată cu 20.000 de lei, întrucât, deşi are autorizaţie de funcţionare, nu are Secţie ATI.

Clinica stomatologică are autorizaţie sanitară de funcţionare (ASF) eliberată de DSP Argeş cu nr.170 din 28.07.2016 pentru obiectul de activitate consultaţii şi tratamente în specialităţile medicină dentară şi ortodonţie.

”Din ASF nu reiese că acest cabinet ar avea în structura de funcţionare o secţie de ATI. Inspectorii DSP Argeş au aplicat clinicii stomatologice o sancţiune în valoare de 20.000 lei pentru nerespectarea obiectului de activitate înscris în Autorizaţia Sanitară de Funcţionare”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

Foto: teddycare.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here