Ducele de Albota, „foc şi pară” pe parlamentarii de Argeş! „Cheamă pe la Parlament câte un coleg primar și îl uită ore în șir pe la etajul doi”

DISTRIBUIȚI
ion_dumitru, primaria_albota, clegiu_prefectural

Primarul comunei Albota şi preşedinte al Asociaţiei Comunelor din România, Ion Dumitru a tunat şi fulgerat în ultima şedinţă a Colegiului Prefectural. Edilul  este supărat pe parlamentarii de Argeş care au uitat că au ajuns în Parlament datorită muncii primarilor, iar acum nu îi mai bagă în seamă deloc.

“Vreau să ating un subiect, și nu mai râdeți domnule prefect. Dacă mă ascultați și veneau aici parlamentarii, acum nu mai aveam problema transportului. Trebuie schimbată legea pentru că nu are ce face nici Mînzînă, nici Manu. Ce fac parlamentarii? Cheamă pe la Parlament câte un coleg primar și îl uită ore în șir pe la etajul doi prin Parlament, de nu mai știe ăla pe unde să iasă.”

De precizat este faptul că primarul Ion Dumitru a atras atenţia despre nepăsarea parlamentarilor în repetate rânduri, atât în Colegiul Prefectural cât şi în emisiuni TV sau în interviurile apărute în presa locală. Dar, până în acest moment, demnitarii au rămas impasibili la dorinţele primarilor şi continuă să îi ignore. Cine ştie? Poate înainte de campania electorală din 2020 îşi vor face apariţia pentru a cere voturi pentru un nou mandat.