prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Ducele de Albota: „Nu mă deranjează că m-ați dat dracu, dar…” Reacția uimitoare a edilului după ce a fost înjurat de o femeie!

Ducele de Albota înjurat de o femeie! „Nu mă deranjează că m-ați dat dracu, fără sa vedeți că sunt acolo, m-a deranjat…”

Ion Dumitru, primarul comunei Albota atrage din nou atenția, printr-o postare pe facebook prin care își exprimă nemulțumirea față de un cetățean al comunei. „Nu ma deranjează ca m-ați dat dracu, fără sa vedeți ca sunt acolo, m-a deranjat afirmația cum ca “facem numai înainte de alegeri.” Ducele de Albota precizează că este excepția de la regulă care nu vrea să observe realizările vizibile din comună, realizări appreciate de majoritatea cetățenilor.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. BĂRBAT ÎNJUNGHIAT ÎN INIMĂ ȘI FICAT LÂNGĂ SECȚIA DE POLIȚIE!

De asemenea, Ducele de Albota are și o rugăminte pentru cetățenii comunei cărora le-a slujit ani de zile și le-a ascultat nevoile care au și fost realizate, de fiecare data. Cunoscut drept un edil implicat, atent și aplecat către nevoile cu care cetățenii comunei se confruntă, de data aceasta are o rugăminte: „Vine un moment când va cer și eu , nu prea multe!”

„V-ați supărat pe mine ca fac podul la Mareș iarna. În alte țări se lucrează și la minus 30 de grade. De 28 de ani îmi dați comenzi ca vreți una, ca vreți alta și le-am executat. Vine un moment când va cer și eu, nu prea multe! Va cer sa votați la Europarlamentare partidul care a făcut foarte multe pentru noi, și anume PSD, partid din care fac parte si eu și alte câteva sute dintre dumneavoastră! Nu va cer mult, dați-mi ce merit pentru cât am muncit in aceasta comuna! Doamna Moise, când termin podul, ma apuc și de asfaltat, pana atunci mai treceti prin gârla ca nu e apa! Nu ma deranjează ca m-ați dat dracu , fără sa vedeți ca sunt acolo, m-a deranjat afirmația cum ca “facem numai înainte de alegeri”. Dacă nu vreți sa vedeți tot ce s-a realizat in acești ani, e problema dumneavoastră! Multă sănătate tuturor!”, este mesajul postat de Ducele de Albota.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs