prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Dumitrescu s-a predat! Crivac i-a luat locul

După meciul cu UTA, pierdut cu scorul de 0 – 2, antrenorul  Viorel Dumitrescu a avut o discuţie cu cei din conducerea ciubului, după care  „s-a predat” şi şi-a prezentat demisia. Puşi  în faţa faptului împlinit, diriguitorii clubului au numit un nou cuplu de antrenori: Iulian Crivac – principal, şi Adrian Dulcea – secund. „Vom încerca să scoatem echipa din acest moment greu în care se află. În primul rând vom îmbunătăţi psihicul jucătorilor, pentru că de moral este vorba.  În meciul de la Timişoara pornim cu şansa a doua, dar sperăm că nu vom pierde şi vom reuşi primul punct, sau puncte, în deplasare”, spunea Crivac.  Antrenorul Viorel Dumitrescu rămâne în cadrul clubului, ca director la Centrul de Copii şi Juniori.
Pentru Dobrin, puteţi să faceţi o surpriză la Timişoara?
Un nou duel în alb-violet. Nu mai este ca în Liga I, cu tribunele aproape pline, cu jucători de mare valoare, cu  experienţă  competiţională şi contracte mari…  Conducerea clubului  F.C. Argeş mizează pe faptul că, schimbând antrenorul, la echipă  ar putea  fi  şocul de care era nevoie pentru obţinerea unui rezultat favorabil. Echipa lui Velcea pleacă drept  favorită fiind neînvinsă  în cam­pionat, în timp ce F.C. Argeş a pierdut toate meciurile susţinute în deplasare în acest campionat, la limită, cu acelaşi scor: 0 – 1.
Cuplul de antrenori  Crivac – Dulcea,  la debut
La debutul său ca antrenor principal la F.C. Argeş, club la care a debutat şi a jucat în fotbalul mare, Iulian Crivac are o misiune grea la Timişoara. Echipa este cu moralul la pământ după eşecul cu UTA, însă schimbarea antrenorilor ar putea fi şocul de care jucătorii au nevoie. „Nu va mai fi suficient să jucăm bine, aşa cum am făcut-o până acum la partidele disputate în deplasare, ci trebuie să şi marcăm fără a primi gol”, spunea Monel Cârstoiu, unul din jucătorii de la care se aşteaptă revenirea la forma care l-a consacrat la F.C. Argeş.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs