prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Dumitru Tudosoiu și Mihai Coteț – ceartă aprigă cu acuze și jigniri în Consiliul Local!

De ziua lui, Dumitru Tudosoiu a luat foc și s-a implicat într-un conflict major cu acuzații, chiar jigniri reciproce cu liderul liberalilor din Consiliul Local, Mihai Coteț. Subiectul: facem sau nu referendum pentru declararea Pădurii Trivale arie protejată sau pădure parc. În realitate, motivul disputei a constat în acuzații reciproce de minciună, manipulare și propagandă electorală.

Discuțiile au degenerat și Tudosoiu s-a lansat într-un tir de acuzații la adresa lui Coteț, după ce acesta i-a spus să nu se mai poarte ca un diriginte în cosiliul local: „Se vede că nu ați avut la școală un diriginte ca mine ca să vă pună la punct când trebuia! Lipsa dirigintelui din timpul școlii v-a adus aici ca să faceți aceste mizerii. Ați înțeles ce vă spun? Domne, ați înțeles ce vă spun? Ce e miștoul ăsta cu dirigintele? Conduc un inspectorat școlar de 11 ani cu 9.000 de angajați și vine Mihai Coteț să îmi spună mie ce înseamnă respect? Vă bateți joc de oameni!” La un moment dat, chiar s-a ridicat și s-a îndreptat către masa la care stătea Coteț, încercând să se facă, probabil, și mai bine înțeles și să îi arate un mesaj pe telefon.

Coteț către Tudosoiu: „Este rușinos ceea ce ați făcut astăzi aici!”

Nici Mihai Coteț nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns lui Tudosoiu: „Domnule Tudosoiu, nu repectați pe nimeni! Încă o dată spun: nu respectați nimic! Asta se întâmplă, asta faceți dumneavoastră! De ce vă supărați? Că nu sunteți în stare să spuneți adevărul? Vă deranjează ce spun eu? Îmi asum!  Este rușinos ce ați făcut dumneavoastră aici! Chiar nu înțeleg de ce stimații noștri colegi simt nevoia să ne jignească când avem opinii diferite față de ale lor. S-au făcut câteva acuze foarte grave aici. Le este frică să ceară opinia cetățenilor. Dacă nu vor referendum pe 10 decembrie, nicio problemă, îl facem când ziceți dumneavoastră. În februarie, martie. Trebuie să existe o dezbatere reală și corectă și să prezentăm oamenilor opțiunile despre Pădurea Trivale și ele să decidă. De aici și până la a jigni pe toată lumea, până la a spune că dumneavoastră știți mai bine ce vrem noi și ce nu vrem noi, că piteștenii șu știu ce își doresc, dar dumneavoastră șiți ce își doresc ei mai bine decât știu ei. E o nebunie ce faceți. În afară că îi jigniți pe cei care nu sunt de acord cu dumneavoastră și îi jigniți, ce ați rezolvat? Ați țipat și ați urlat și v-ați comportat sub orice critică! Atunci când nu controlați presa, nu controlați TikTok, nu controlați Facebook vă deranjează. De ce vă deranjează?” a spus Coteț.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs