După cazurile de la Auchan Bradu, persoane confirmate cu COVID-19 la Lisa Draxlmaier și Caroli

După ce, recent, doi angajați ai hipermarketului Auchan Bradu au fost confirmaţi cu noul coronavirus, astăzi a fost confirmat câte un caz și la fabricile Lisa Draxlmaier și Caroli din Pitești.

Îngrijorare mare la Lisa Draxlmaier din Pitești după ce un angajat a fost confirmat cu COVID-19. Potrivit informațiile noastre este vorba despre un angajat fără contact direct în fabrică. De asemenea, o persoană a fost depistată pozitiv și la fabrica Caroli din Pitești.

Distribuie prietenilor

În ceea ce privește cazurile de la Auchan, compania a anunţat că a pus în aplicare un plan extins de protecţie, atât pentru clienţi, cât şi pentru angajaţi.

Potrivit unui comnicat al companiei, magazinul, spaţiile comune, culoarele de acces, birourile şi depozitul au fost complet dezinfectate prin nebulizare în cursul nopţii de miercuri spre joi, săptămâna trecută, ca urmare a confirmării diagnosticului de coronavirus. „Au fost realizate toate procedurile standard în acord cu autorităţile, ceea ce a permis deschiderea normală a magazinului în ziua următoare, în deplină siguranţă pentru clienţi, angajaţi şi colaboratori. În contextul declanşării epidemiei de Coronavirus în România, Auchan a pus în aplicare, încă din primele zile, un plan extins de protecţie, atât pentru clienţi, cât şi pentru angajaţi, ceea ce a permis un bun control al riscurilor în toată această perioadă. Din păcate, săptămâna trecută, un magazin din judeţul Argeş s-a confruntat cu două cazuri de infectare cu coronavirus, fără nicio legătură între ele, angajaţii activând în departamente diferite şi având un istoric epidemiologic total separat”, se arată în comunicat.