După modelul Pitești, spitalul Câmpulung va fi condus de un tânăr stomatolog!

După modelul Pitești, spitalul Câmpulung va fi condus de un tânăr stomatolog! Înlocuirea directorului Nicolae Alexe, cu Andrei Aron, printr-un ordin de numire semnat de ministrul Nelu Tătaru a sosit la Prefectura Argeș în urmă cu puțin timp.

Este un tânăr neimplicat politic, școlit în regim medical stomatologic, un tânăr câmpulungean care a pus pe picioare o afacere în orașul de la poalele Mateiașului, pe care o manageriază foarte bine venind în ajutorul a sute de oameni din toată zona Muscel și nu numai.

Distribuie prietenilor

Andrei Aron are 36 de ani este căsătorit, are 2 copii, este acționar unic și manager al clincii de stomatologie Dental Evolution Center din 2010, o investiție proprie în municipiul Câmpulung. A fost primul care a înființat o astfel de clinică în Câmpulung și este lider de piață. Societatea este înregistrată în Brașov dar își desfășoară activitatea în Câmpulung. A fost premiat doi ani cu locul 1 în topul microintreprinderilor din Brașov pe segmentul firmelor de stomatologie, în baza activității și veniturilor din Câmpulung.

Avem convingerea că va urgenta demersurile de achiziționare a aparatului de testare PCR, va eficientiza protocoale și circuitele din spital și se va asigura de înlăturarea tuturor cauzelor care au condus la infectări ale personalului medical.