prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Durerea pe care ai lăsat-o în urma ta, insuportabilă!” Lacrimi și durere la Poliția Locală Pitești!

„Cuvintele sunt de prisos, durerea pe care ai lăsat-o în urma ta, insuportabilă! Dumnezeu să te aibă în pază! Nu te vom uita niciodată!” este o parte din mesajul transmis de colegii polițistului local care a murit în această dimineață după ce a fost agresat în urmă cu două săptămâni de un puști de 20 ani în stația de la Colegiul Brătianu din Pitești. Vestea trecerii în neființă a lui Condoruș Savaste a picat ca un fulger pentru cei care l-au cunoscut, mai ales că în urmă cu câteva zile dădea semne că își va reveni și se va întoarce acasă, lângă copilul său și al soției. Numai că Dumnezeu a avut alte planuri și l-a luat lângă El, în ceruri.

„Colectivul Poliției Locale Pitești deplânge trecerea prematură și fulgerătoare în neființă a colegului Condoruș Savaste! Cuvintele sunt de prisos, durerea pe care ai lăsat-o în urma ta, insuportabilă! Dumnezeu să te aibă în pază! Nu te vom uita niciodată!” este mesajul transmis de PLP Pitești.

Condoruș Savaste avea 51 de ani. Era un om vesel cu foarte mult bun simț. Era iubit de colegii săi de la Poliția Locală Pitești și avea o familie frumoasă (o soție, o fiică) și mulți prieteni). În seara fatidică fusese de serviciu pe centrul Piteștiului, în patrulă. Se îndrepta către stație, urmând ca în câteva minute să urce în autobuz și să plece la familie, acasă.

Aștepta în stația de la Colegiul Brătianu atunci când din autobuz a coborât un grup de tineri gălăgoși. Unul dintre ei, probabil, băut, a aruncat cu o sticlă de pământ iar cioburile au lovit călătorii. Polițistul a intervenit iar băiatul de 20 ani l-a lovit pe neașteptate. Agentul a căzut cu capul de asfalt și acolo a rămas.

Timp de două săptămâni s-a luptat din răsputeri să traăiască. Sute sau chiar mii de polițisti i-au trimis mesaje și s-au rugat pentru el. Din păcate, în această dimineață, la opt și jumătate, Condoruș Savaste, agent de poliție, a încetat din viață. Colegii de la Poliția Locală Pitești spun că este cel mai grav caz de agresiune asupra unui polițist local din țară. Tocmai de aceea, a existat o mișcare de susținere a sa la nivel național.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs