prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

E oficial! Al doilea restaurant Mc Donald’s din Pitești s-a deschis azi!

Bucurie mare pentru sute de piteșteni de toate vârstele care au luat cu asalt astăzi noua locație a restaurantului Mc Donald’s de lângă Dedeman, care a fost deschis oficial astăzi! Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, își extinde rețeaua prin deschiderea unității cu numărul 98, în Pitești. Amplasat în zona de nord a orașului, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 158 B, noul restaurantul de tip Drive-Thru este al doilea McDonald’s din Pitești.

CITEȘTE ȘI: MINISTRUL MEDIULUI DESPRE CONSTRUCȚIILE DIN PĂDUREA TRIVALE: „LOCUL RESTAURANTELOR ȘI AL CRÂȘMELOR NU ESTE ÎN PĂDURE!”

Cu un design modern și cu o suprafață generoasă de aproximativ 400 metri pătrați, noul restaurant își va întâmpina clienții într-un cadru prietenos și spațios, cu o capacitate de 98 de locuri în interior și 60 locuri pe terasă. Astfel, clienții au la dispoziție numeroase opțiuni pentru a se bucura de produsele preferate: în restaurant sau pe terasă, la pachet, prin serviciul de McDelivery,  sau la linia de Drive-Thru. Pentru cei pasionați de cafea și deserturi, spațiul dispune și de McCafé.

Investiția s-a ridicat la peste 11 milioane de lei și reafirmă angajamentul McDonald’s pentru practicile sustenabile. Alături de coșurile de colectare selectivă și disponibilitatea de încărcare electrică pentru vehicule, noul restaurant marchează o premieră în portofoliul McDonald’s prin integrarea panourilor fotovoltaice, concepute să genereze energie pentru consumul propriu.

McDonald’s Pitești este dotat cu cele mai moderne tehnologii pentru pregătirea și servirea produselor. Printre inovațiile disponibile se numără ecranele digitale de afișare a produselor, care se găsesc atât în restaurant, cât și la linia de drive, și kioskurile de comandă. Acestea permit personalizarea produselor și plata contactless. Utilizatorii aplicației McDonald’s pot beneficia de recompense și oferte prin scanarea codului QR la fiecare comandă, adunând puncte de loialitate. În plus, clienții pot comanda prin funcția Mobile Order & Pay din aplicația McDonald’s și ridica comanda de la linia de Drive, din restaurant sau pot comanda pentru servire la masă, înainte de a ajunge în restaurant.

De asemenea, noul restaurant beneficiază și de o zonă dedicată pentru delivery, concepută pentru a eficientiza fluxul comenzilor.

Restaurantul este deschis zilnic, între 07:00 – 24:00 (luni-joi și duminica), între 07:00 – 02:00 (vineri și sâmbătă) și non stop pe linia de drive.

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 96 de restaurante în 29 de orașe, dintre care 50 restaurante cu McDrive și 53 de cafenele McCafé. Compania are o echipă de 5.400 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate. Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro.

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 175 de restaurante și are 9000 de angajați, servind peste 150 de milioane de clienți anual, în cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 11 țări din Europa și Africa de Nord, și implicat în diverse operațiuni din industria alimentară și a ospitalității, retail, imobiliare, transport naval, inginerie și tehnologie. Hili Ventures deține parteneriate cu McDonald’s, Apple, Microsoft, precum și cu multe alte branduri internaționale.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs