prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Echipamnete stomatologie de ultimă generație, pentru elevii și preșcolarii din Mioveni!

  • Zâmbete și dinți frumoși cu sprijin financiar din partea SN Nuclearelectrica SA
Cei peste 5.000 de elevi și preșcolari înscriși în unitățile de învățămât din oraș beneficiază de servicii stomatologie gratuite, oferite prin intermediul Cabinetului de specialitate al Liceului Teoretic “Iulia Zamfirescu” Mioveni, cu ajutorul și profesionalismul doctorului stomatolog Rizea Cristina Elena și a asistentei de stomatologie Anton Sofia.
La finalul anului trecut, cabinetul stomatologic a fost dotat cu echipamente medicale noi, de ultimă generație, achiziționate de Consiliul Local cu sprijinul S.N. Nuclearelectrica S.A., care a oferit o sponsorizare în cadrul proiectului “Nucleu de Bine”, implementat în perioada octombrie 2022 – martie 2023.
Aceste este doar unul dintre cele 60 de proiecte care au fost sponsorizate în beneficiul comunităților de către Nuclearelectrica în cursul anului 2022 prin intermediul platformei Nucleu de Bine, cu un buget angajat total de 10,58 milioane lei.
Serviciile stomatologice oferite copiilor și adolescenților din Mioveni sunt diverse, precum periaj, detratraj, fluorizare, tratamentul cariilor dentare, sau tehnici de igienă orală, costurile de funcționale ale cabinetului și ale materialelor sanitare fiind suportate de Consiliul Local Mioveni.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs