Exlusiv! Puciștii din PNL Pitești – liniștiți de judecătorii de la Tribunalul Argeș!

268

Grupul de excluși din PNL Pitești a pierdut procesul cu Biroul Politic al PNL Argeș! Magistrații de la Tribunalul Argeș le-au respins acțiunea făcută în instant pentru a anula hotărârea prin care a fost dizolvat Biroul Politic Municipal în urma cu un an.

Judecătorii argeșeni au dat sentința ieri, dând dreptate forului decizional al filialei județene a liberalilor. „Respinge excepţia necompetenţei generale a instanţelor de judecată. Constată că tribunalul este competent să judece prezenta cauză. Admite excepţia de inadmisibilitate. Respinge acţiunea. Cu apel. Pronunţată azi, 11.12.2019” se arată în minuta magistraților argeșeni.

Contestații respinse pe bandă rulantă

Fostul președinte al PNL Pitești împreună cu un grup de puciști au dat în judecată PNL Argeș în luna mai a acestui an! Aceștia erau supărați că în luna decembrie 2018 Biroul Politic Municipal a fost dizolvat de către conducerea județeană.

Din acel moment, au făcut două contestații la filiala centrală a partidului, iar în ambele cazuri au pierdut. Liderii naționali au considerat că dizolvarea BPM a fost de bun augur. Astfel, pe lângă Radu Perianu, perdanți au fost și Aurel Dobre, Elena Moraru, Margareta Dumitrescu, Dumitru Moise, Marioara Barbu, Mariana Ghiţu, Flavia Ghiţu, Gheorghe Georgescu, Otilia Şerban, George Hristescu, Andrei Dinescu, Raul Navligu.

Zero activitate, pretenții imense

Organizația PNL Pitești s-a „zbătut” între viață și moarte în perioada în care Perianu a fost la conducere. Mai exact, timp de mai bine de doi ani activitatea a fost zero, nu au existat conferințe de presă, iar sediul ajunsese un loc unde liberalii se întâlneau la spriț și la bârfă. Mai mult, acestia au început să denigreze în mediul online conducerea PNL Argeș, dar și conducerea națională.

Astfel, Adrian Miuțescu împreună cu membrii Biroului Politic Județean au luat decizia de a dizolva conducerea organizației municipale și să o înlocuiască cu oameni care vor să muncească, lucru care s-a văzut la ultimele două runde de alegeri.

Mai exact, după preluarea organizației de către Marius Postelnicescu, PNL Pitești a obținut 19% în Pitești la alegerile europarlamentare și au câștigat detașat, pentru prima dată în ultimii 30 de ani la alegerile prezidențiale municipiul reședință de județ.