Elena Lasconi și-a început campania pentru primăria Câmpulung!

132

Elena Lasconi și-a început campania pentru primăria Câmpulung! De ceva timp jurnalista a început să fie din ce mai implicată în viața comunității muscelene. A ajutat elevii de la Colegiul Național Dinicu Golescu să strângă la Târgul de Crăciun pe care aceștia l-au organizat în incinta școlii, fonduri pentru a achiziționa o pianină pe care să o folosească în activitățile extrașcolare, după care a invitat pe locuitorii orașului de la poalele Mateiașului să ajute la îmbodobirea bradului în curtea ei.

Pe pagina sa de socializare, Elena Lasconi a anunțat că alături de ea au fost peste 200 de câmpulungeni.

,,Vă mulțumesc pentru că știți să dăruiți. Asta înseamnă pur și simplu IUBIRE! Și oricât de mult aș încerca să o descriu în cuvinte nu reușesc. Dați mai departe din ce am construit astăzi pentru că împreună putem să facem lumea mai bună. Au venit bunici care au pus in pom un glob cu ochii în lacrimi și și-au dorit sa le transmită copiilor și nepoților din strainatate o fotografie. Am intrat în direct cu un muscelean aflat pe vas tocmai în China. M-ați făcut să plâng de bucurie. Am o listă lungă cu oamenii cărora vreau să le mulțumesc. În primul rând vecinilor mei: Dragoș, Ancuța, Sebi, Mihai, Dana și Mihai (Banderas), Vali, Ionuț, Mirel, Gabi, Bogdan, Nadia, Robert, lui Adi Pancu fără de care ar fi fost imposibil să împodobim bradul, restaurantului Amada, Dieter Gheorghiu, Coca, Neica, Pica, Răzvan Pahonțu, Bianca, Mirela, Razvan Feringeanu. De asemenea mulțumesc Titi, Andreea, Dan, Radu, Liviu, Aura, Persidia, Ionuț, Adrian, Vali, Bogdan și mai am. Îmi cer scuze dacă nu am reușit sa va menționez pe toți”, a scris Elena Lasconi pe pagina sa de socializare.

În tot acest timp deputatul USR Ionuț Moșteanu a dezvăluit faptul că Elena Lasconi va reprezenta USR la alegerile pentru Primăria Campulung. ”Elena Lasconi va fi candidatul cu care USR va castiga alegerile din Câmpulung. Elena va pune capăt dominației PSD în orașul în care nu s-a făcut nimic în ultimii ani, va revitaliza Câmpulungul!”, a spus Ionuț Moșteanu.

De aproape 14 ani prezentatoarea de la Pro Tv are o casă în această localitate și ca urmare s-a atașat enorm de toată regiunea. Zilele trecute, ca răspuns la faptul ca primăria Câmpulung nu a fost în stare să monteze un brad în centru orașului, aceasta a invitat muscelenii la împodobirea unui imens brad aflat chiar în curtea casei vedetei.