Elev internat în spital după o îmbulzeală în curtea școlii!

4

Elev internat în spital după o îmbulzeală în curtea școlii! Este vorba despre un elev de clasa a V-a de la Liceul cu Program Sportiv din Câmpulung care a ajuns la începutul acestei săptămâni în spital cu o rană la față destul de urâtă după ce a fost implicat într-o altercație cu alt coleg.

Acesta se va alege cu o cicatrice urâtă, iar cel învinuit cu nota scăzută la purtare. Fiind destul de rănit la față elevul a fost dus de urgență la spitalul municipal din Câmpulung unde a primit îngrijiri medicale după o internare de câteva zile.

Rudele elevului spun că de vină ar fi un alt coleg care l-ar fi bătut în curtea școlii în pauză.

,,Băiatul a venit acasă bătut, mi-a spus că i-a dat cu piciorul în burtă, cred că și în față pentru că este destul de rău lovit la față. Mama lui nu a fost anunțată nici de directoare nici de diriginte, eu am fost anunțată la ceva timp după ce copilul a fost adus la spital de doamna de la cabinetul școlar. Într-un final mama a fost anunțată de niște colegi de-ai elevului. A fost pasat, apoi a vrut să ni-l dea acasă și nu am fost de acord și copilul a rămas internat în spital”, a declarat bunica elevului bătut.

L-a spital s-ar fi prezentat și bunica așa zisului bătăuș, pentru a se interesa de soarta elevului desfigurat la față.

Conducerea liceului s-a uitat pe camere de supraveghere care au surprins momentul îmbulzelii. Patru copii s-au alergat și unul dintre ei a căzut pe asflat din curte și a fost destul de rănit la față.

,,Cum rana era destul de urâtă din cauza asfaltului copilul a fost trimis de urgență la spital și s-a luat legătura cu mama acestuia care nu a răspuns la telefon. Într-un final s-a putut discuta cu ea, dar este foarte supărată. Așa-zisului agresor îi va fi aplicată o corecție cel mai probabil îi va fi scăzută nota la purtare sub 6″, a declarat directorul de la LPS, Daniela Păcioianu.