prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Elevii din județul Argeș au primit vizita jandarmilor argeșeni

Aproximativ 400 de elevi din cadrul Liceului Tehnologic Astra Pitești și al  Școlii Gimnaziale  Budeasa, cu structurile sale Găleșești  și  Calotești, au primit în ultima săptămână vizita jandarmilor argeșeni.

Aceștia continuă seria activităților informativ-preventive desfășurate în unitățile școlare din județul Argeș.

Astfel, în intervalul  07-11 noiembrie 2022, jandarmii argeșeni au avut mai multe întâlniri cu elevii și profesorii din cadrul unităților de învățământ.

Colegii noștri, specializați în activități de acest gen, le-au vorbit elevilor despre aspecte referitoare la normele de conviețuire socială, ce trebuie făcut pentru a nu deveni victime ale faptelor antisociale, dar și despre consecințele pe care le pot avea aceste fapte asupra lor.

De asemenea, jandarmii le-au prezentat elevilor aspecte referitoare la bullying și la pericolele care se pot ascunde în spatele rețelelor de socializare, atât de populare în rândul tinerilor.

Aceste întâlniri urmăresc, în special, reducerea violenței școlare,  dar și încurajarea dialogului în vederea identificării principalelor probleme cu care se confruntă elevii în mediul școlar, social sau familial.

Jandarmii argeșeni sunt preocupați în permanență de siguranța școlară, astfel că activitățile vor continua și în perioada următoare, precum și pe parcursul întregului an școlar, în instituții de învățământ de pe raza județului Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.