Elevii din Ştefăneşti – premiaţi de autorităţile locale

DISTRIBUIȚI

Conducerea primăriei Ştefăneşti a luat recent decizia de a premia elevii cu rezultate bune la învăţătură. Cum învăţământul reprezintă o prioritate atât pentru primarul Ioana Dumitru, cât şi pentru viceprimarul Ion Mihalcea, aceştia au decis acordarea mai multor premii şi distincţii pentru elevii cu rezultate bune, considerând că elevii meritoşi ai localităţii trebuie stimulaţi.

Astfel elevii cu 10 pe linie vor primii atenţii şi premii de excelenţă, sumele propuse fiind de 500 lei. De asemenea, elevii şcolilor din Ştefăneşti cu rezultate foarte bune la învăţătură, precum şi copiii cu rezultate deosebite în domeniul artei, admişi în cadrul liceului de Artă „ Dinu Lipatti” vor fi premiaţi, sumele propuse fiind de 300 lei. Conducerea primăriei propune premierea acestora şi adoptarea unei Hotărâri de Consiliu Local în acest sens.

Conducerea primăriei acordă o atenţie deosebită activităţilor culturale

Dincolo de investiţii, noua conducere a primăriei acordă o atenţie deosebită şi activităţilor culturale. Primarul Ioana Dumitru îşi doreşte ca oraşul Brătienilor să fie cu adevărat ceea ce merită, un oraş istoric care să îşi respecte valorile, trecutul şi oamenii de valoare care au scris aici istoria României. De asemenea, nici sportul nu este lăsat de izbelişte, primarul fiind primul fan al echipei. Aceasta participă la toate meciurile ca suporter îmbrăcată în echipamentul fotbaliştilor de la Ştefăneşti, astfel fiind al doisprezecelea jucător.  Andreea Matei