Elevii l-au huiduit pe senatorul Marin, la un liceu din Câmpulung

DISTRIBUIȚI

Singurul parlamentar ce a participat la festivităţile dedicate deschiderii noului an şcolar a fost senatorul Gheorghe Marin. Ziua de 11 septembrie a fost una cu ghinion pentru parlamentar. La primul liceu, unde s-a alăturat autorităţilor locale, profesoara care a deschis festivitatea l-a prezentat ca fiind reprezentantul Guvernului României, senatorul Marin amuţind când a auzit aceste afirmaţii.

După câteva minute, senatorul Marin a schimbat locaţia, unde a avut o mare surpriză! A fost huiduit de elevi atunci când a fost prezentat de către directorul Radu George al Colegiului Naţional „Carol I” iar atunci când a ţinut discursul nici măcar nu a fost ascultat creându-se forfotă printre elevi şi profesori.

Senatorul Marin se poate pensiona

Începând cu luna octombrie, norocul îi surâde senatorului Gheorghe Marin, deoarece se poate pensiona la limită de vârstă primind în plus la pensie 4.600 lei, deoarece are la activ mai mult de trei mandate de parlamentar. Nu va renunţa nici la indemnizaţia lunară de senator, în valoare de aproximativ 8.000 lei.

ARTICOLUL 42 (6) din LEGE nr. 96 din 21 aprilie 2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor:  Indemnizaţia lunară a deputaţilor şi senatorilor se cumulează cu pensia sau cu alte venituri şi se supune impozitului pe venit, conform legii.

Deputatul Gheorghe Marin are la activ trei mandate de deputat, unul obţinut în anul 1997 până în 2000, după ce l-a înlocuit pe Mihail Petre Georgescu, din partea formaţiunii politice de atunci, PDSR – Partidul Democraţiei Sociale din România, al doilea mandat l-a obţinut în perioada 2000 – 2004, din partea PSD iar al treilea mandat l-a câştigat din partea USL, în perioada 2012 – 2016. După alegerile parlamentare, din toamna anului 2016, Gheorghe Marin a obţinut un mandat de senator. Parlamentarul Gheorghe Marin este şi preşedintele organizaţiei PSD din Câmpulung, tot de o perioadă lungă de timp, de la începutul anilor 90’. De profesie, actualul senator Gheorghe Marin este inginer mecanic, deţinând şi titlul de doctor în inginerie. Înainte de a ajunge în Camera Deputaţilor, a fost director la Centrul de Studii pentru Automobile de Teren ARO Câmpulung. În perioada când nu a mai fost deputat, Gheorghe Marin a fost consilier parlamentar dar şi secretar de stat la Ministerul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Comerţului şi Mediului de Afaceri.

Gheorghe Marin a fost propus ministru la Economie

Gheorghe Marin a fost propus ministru la Economie, chiar de premierul Mihai Tudose, cei doi având o relaţie de prietenie de mai mulţi ani. Numai că, cei din Argeş nu au fost de acord cu această propunere şi au făcut tot posibilul să nu fie pus în funcţie, pe motive că este „ca apa plată”. Şi liberalii sunt de aceiaşi părere, nu numai colegii de partid din PSD.

BOGDAN DAVID: „Deputatul Gheorghe Marin este ca apa plată!”

Pe vremea când era consilier local cu atribuţii de primar, liberalul Bogdan David a fost invitat în cadrul conferinţei de presă judeţene a Partidului Naţional Liberal. Întrebat de jurnalişti de ce oraşul arată, cum arată, Bogdan David a avut şi argumente rapide. ,,Din cauza PSD-ului, este Câmpulungul unde este. Niciun deputat nu a făcut nimic pentru acest oraş. Gheorghe Marin este precum apa plată. Tinerii aleg să plece în Ardeal, nici măcar la Piteşti nu mai merg”, a declarat Bogdan David, în prezent preşedintele organizaţiei PNL din Câmpulung.

Daniela Blum