eMAG ieftenește televizoarele înainte de Black Friday

BLACK FRIDAY 2015. eMag a scăzut prețurile la televizoare înainte de Black Friday.

Televizorul de la Utok beneficiază de o reducere importantă chiar înainte de Black Friday 2015 și are și tehnologie de mare calitate. Televizorul este potrivit pentru dormitor sau o încăpere cu dimensiuni medii, are o diagonală de 56 de cm însă rezoluția este una de foarte mare calitate Full HD.

eMAG.ro – Televizoare ieftine înainte de Black Friday 2015 – LED Curbat Smart 3D Samsung

eMAG.ro vine cu reduceri foarte mari la televizoarele Samsung. Modelul pe care vi-l prezentăm aici este unul de excepție și vine cu un cadou special: o tastatură wireless. Televizorul are un display LED Curbat Smart 3D cu diagonală de 163cm iar rezoluția este 4K Ultra HD. 

eMAG.ro – Televizoare ieftine înainte de Black Friday 2015 – Sony Bravia

Televizorul Smart Android LED de la Sony Bravia are o diagonală de 108 cm și rezoluție Full HD. Televizorul beneficiază doar în această perioadă, înainte de Black Friday 2015, de o reducere de preț de 200 de lei. 

eMAG.ro – Televizoare ieftine înainte de Black Friday 2015 – Samsung

 

Distribuie prietenilor

Un alt televizor foarte bun de la Samsung are o diagonală de 101 cm și rezoluția cea mai bună de 4K Ultra HD. Acest televizor beneficiază de o reducere de preț de 15%.

eMAG.ro – Televizoare ieftine înainte de Black Friday 2015 – Android Sony Bravia

Acest televizor folosește sistemul de operare Android, se poate conecta la internet și are toate funcțiile de Smart TV și în plus redă imagini 3D, iar rezoluția este Full HD. Televizorul are un display de tip LED cu o diagonală de 126 cm.

eMAG.ro – Televizoare ieftine înainte de Black Friday 2015 – Samsung curbat

Televizorul LED Curbat Smart 3D de la Samsung are o diagonală de 121 cm, rezoluția este cea mai înaltă existentă în acest moment pe piață, 4K Ultra HD. 29% reducere de preț pentru televizor chiar înainte de Black Friday 2015. 

eMAG.ro – Televizoare ieftine înainte de Black Friday 2015 – Smart Samsung

Un televizor de excepție de la Samsung este LED Curbat Smart cu diagonală de 101 cm și rezoluție 4K Ultra HD.