Emilian Dragnea: “Dacă vrem să vorbim peste cinci ani de filme sexy cu copii trebuiesc luate măsuri!”

DISTRIBUIȚI

Prefectul Emilian Dragnea a luat la rost autoritățile după ce în ultimii ani judetul Arges a ajuns cunoscut pentru sclavi și copii exploatați sexual.

“Nimeni nu poate să îmi spună ce nu se întâmplă acolo!”

Situația sclavilor de la Berevoesti și exploatarea sexuală a copiilor din Leordeni a ajuns în presă centrală și a adus un prejudiciu imens de imagine județelor Argeș.

Prefectul Emilian Dragnea a taxat dur lipsa de implicare a autorităților, care în ambele cazuri, locuiau in comuna pe care o conduceau sau o protejau.

“Ce s-au întâmplat acum trei ani la Berevoești arată cat de mult pot sa aducă anumite compromisuri, anumite momente de slabiciune manifestate în unele momente in comunități. Normal, că nu poate să îmi spună cineva că nu știa ce se întâmplă! Nu se poate spune, vorbesc despre vecini, de autorități, că nu știau care sunt sursele lor de venit (n.r. stăpânii de sclavi și rudele minorilor exploatați sexual). Nimeni nu dă pomeni!” a spus Dragnea.

Autoritățile nu se implică

Vinovate de atrocitățile petrecute în Argeș sunt autoritățile! Emilian Dragnea a susținut că nivelul de implicare al acestora nu a fost cel necesar pentru a preveni aceste situații.

“Nivelul de implicare în ceea ce consta in acțiuni de acest tip este necesar. Nu mai mergevpentru că aceste momente iau amploare!” a mai spus Dragnea.

Mai mult, prefectul Emilian Dragnea a atras atenția că trebuie că profesorii și părinții să acorde o atenție mai mare copiilor pentru a nu mai apărea astfel de cazuri.

“Vom dezbate mai mult la nivelul Consiliului Prefectural. Responsabilitatea este împărțită. Cadrele didactice și familia ar trebui sa ia atitudine. Media trebuia să ne aducă o însănătoșire a societății. Dacă vrem sa vorbim peste cinci ani de filme sexy cu copii de clasa nu știu care în comunele noastre trebuiesc luate măsuri!” a concluzionat Dragnea.