prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Era baltă de sânge. L-a tăiat bine!”. Bărbat înjunghiat în parcarea unui hypermarket!

„Era baltă de sânge. L-a tăiat bine!”. Bărbat înjunghiat în parcarea unui hypermarket!

Un incident șocant s-a petrecut seara trecută în parcarea unui hypermarket, acolo unde un bărbat de 40 ani a fost înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit. Din primele informații, se pare că totul a pornit de la un conflict spontan.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE ȘOFERI! TRAFIC BLOCAT TIMP DE DOUĂ LUNI PE VALEA OLTULUI!

Un trecător a filmat momentele când ambulanţa a ajuns în parcarea supermarketului. Pe imagini aceştia se aud spunând: „Când am ieşit era deja baltă de sânge acolo. L-au tăiat bine. E încă sânge dar e pe picioarele lui, e conştient.”

Victima a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.În scurt timp, polițiștii au depistat un bărbat de 37 de ani, bănuit de săvârșirea faptei care a fost condus la sedoul poliției. Se pare că starea bărbatului înjunghiat este stabile. Incidentul s-a petrecut seara trecută în parcarea unui hypermarket din Sectorul 3 al Capitalei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.