Eroul Adrian Ciureanu a fentat moartea de trei ori

DISTRIBUIȚI

Adrian Ciureanu este eroul de la Mangalia, care a pierit în valurile Mării Negre după ce a salvat de la înec o mamă și pe fetița acesteia. Oamenii locului care, în aceste zile, numai despre Adrian Ciureanu, eroul lor, vorbesc, cred că moartea hâdă nu s-a mai lăsat batjocorită încă o dată. Și explicațiile au venit de la un consilier al Primăriei Mușătești!

În urmă cu vreo 11 ani, într-o noapte rece de decembrie, câțiva tineri, printre care și Adrian, se întorceau spre casele lor cu o mașină. Ore bune îi încântaseră pe săteni cu colinde, iar acum așteptau Ajunul uneia dintre cele mai frumoase sărbători creștine. Într-o curbă, destinul și-a aruncat nemilos buzduganul. Șoferul a pierdut controlul mașinii, iar autoturismul s-a răsturnat.

Eroul de astăzi, care stătea la mijloc, pe bancheta din spate, între doi prieteni, a scăpat ca prin urechile acului. Amicii săi colindători care par acum că i-au fost îngeri păzitori, nu au mai avut nici o șansă.

Adrian Ciureanu, implicat în alte două accidente

Anii trecuți, în timp ce era în mașină cu fratele său, a mai trecut prin două evenimente rutiere. E adevărat că nu de aceleași proporții ca cel de acum mai bine de un deceniu. De fiecare dată, soarta i-a întors și celălalt obraz. I-a spus șoptind că nu și-a terminat rostul în această lume. Asta până acum câteva zile!

Despre încercările la care viața l-a suspus a vorbit și unchiul eroului. Mărturie stau crucile de marmură albă, din care zâmbesc tinerii ce nu au avut, la vremea respectivă, același noroc ca Adrian. Poate, acum, după atâta timp de colindat îngerii, și-au spus că e timpul să-l cheme la ei și pe Adrian, eroul zilelor noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here