prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Eşec la limită

O greşeală în apărare, patru mari ocazii ratate şi doi accidentaţi…
F.C. Argeş a pierdut în etapa a patra la Tg. Mureş la limită, cu 0 – 1, unicul gol fiind marcat în minutul 54 de Huiban. Szekely a şutat de la peste 29 de metri, portarul Croitoru a respins în faţă, iar Huiban a reluat cu capul de la 6 metri. Gazdele au dominat doar începuturile de reprize, iar F.C. Argeş restul partidei. Din păcate alb-violeţii au ratat multe şi mari ocazii prin Briceag, Manole, Doman şi Dulcea. Din păcate pentru gruparea din Trivale, Alin Popa şi Cătălin Doman s-au accidentat şi au fost înlocuiţi de antrenorul Viorel Dumitrescu, şi vor lipsi o săptămână de pe gazon.
„Am făcut cel mai bun joc al nostru, dar n-am marcat…“
În minutul 76, Sfârlea a fost eliminat de arbitru pentru un fault dur, dar argeşenii n-au ştiut să profite de avantajul numeric. „Să nu vă surprindă, dar am făcut cel mai bun joc de până acum. Din păcate am primit gol pe o greşeală colectivă în apărare…  Reproşez echipei mele, doar faptul că n-am dat gol…”, spunea antrenorul Viorel Dumitrescu după meci. Tehnicianul echipei argeşene a folosit următoarea echipă: Croitoru – Negrea, Botea, Negoiţă, Briceag – Alin Popa (60 Iancu), Cârstoiu, Răuţă, Manole (30 Marius Ion) – Doman (82 Stănescu), Dulcea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs