prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Este incredibil ce se întâmplă pe un drum intens circulat de șoferi! Surpriză uriașă!

Cinci asocieri de constructori români și străini au intrat în cursa pentru obținerea contractului pentru reluarea lucrărilor la Pasajul Cernica și lărgirea la patru benzi a sectorului din Centrura București DN2-A2, a anunțat Cristian Pistol, director general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Contractul în valoare de peste 458 milioane lei prevede o perioadă de proiectare de șase luni și 18 luni perioadă de execuția.

CITEȘTE ȘI: VIDEO! INCREDIBIL CE SE ÎNTÂMPLĂ PE DRUMULUI EXPRES CRAIOVA-PITEȘTI! ANUNȚUL MOMENTULUI PENTRU TOȚI ȘOFERII!

De asemenea, acesta prevede lărgirea la 4 benzi a Centurii București pe o lungime de aproximativ 11 km, pasaj rutier peste DJ301 la Cernica, în lungime de 400 metri, pasaj rutier peste calea ferată București – Constanța, în lungime de aproximativ 124 metri, dar și pasaj rutier peste calea ferată București – Oltenița, în lungime de aproximativ 105 metri.

Ofertele vor fi analizate în perioada următoare de către Comisia de Evaluare și va fi desemnată o asociere de constructori câștigătoare. În cazul în care nu vor exista contestații, lucrările ar putea începe chiar în acest an.

„5 asocieri de constructori din România, Spania, Bulgaria și Ucraina au depus oferte pentru reluarea lucrărilor la Pasajul Cernica și lărgirea la patru benzi a sectorului din Centură București (DNCB) DN2 – A2!

– Asocierea MARISTAR COM SRL (lider) – HYDROSTROY AD – PATSTROY VDH EAD (România – Bulgaria)

– Asocierea CONI SRL (lider) – GOTT STASSE SEL – PERFECT CONSULT EUROPE SRL – INFRA EXPERT AD (România – Bulgaria)

– Asocierea PRECON TRANSILVANIA SRL (lider) – SELINA SRL – IBB-HIB ROMANIA SRL (România)

– Asocierea ROMAIR CONSULTING SRL (lider) –  OYL COMPANY HOLDING AG SRL – OPR ASFALT SRL – OBRAS PUBLICAS Y REGADIOS SA (România – Spania)

– Asocierea CONCELEX SRL (lider) –  X-WAY INFRASTRUCTURE SRL – BOG’ART SRL – AUTOMAGISTRAL PIVDEN SRL (România – Ucraina)

Valoarea estimată a contractului este de peste 458 milioane lei (fără TVA), iar sursa de finanțare va fi asigurată din Fonduri Europene Nerambursabile.

Durata contractului este de 24 de luni, din care 6 luni perioada de proiectare și 18 luni durata de execuție a lucrărilor.

Contractul are ca obiectiv executarea următoarelor lucrări:

  • lărgirea la 4 benzi a Centurii București pe o lungime de aproximativ 11 km;
  • pasaj rutier peste DJ301 la Cernica, în lungime de 400 metri;
  • pasaj rutier peste calea ferată București – Constanța, în lungime de aproximativ 124 metri;
  • pasaj rutier peste calea ferată București – Oltenița, în lungime de aproximativ 105 metri.

În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice” a transmis Cristian Pistol.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs