prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Este incredibil ce se întâmplă sâmbătă la Supernova Pitești! Noutate absolută!

Este incredibil ce se întâmplă sâmbătă la Supernova Pitești! Noutate absolută!

Centrul comercial Supernova din Pitești își extinde portofoliul de branduri prin deschiderea magazinului TEDi. Vizitatorii sunt așteptați sâmbătă, 22 iunie, să exploreze o gamă variată de produse accesibile și de înaltă calitate, oferite de cel mai recent brand adăugat în portofoliul Supernova Pitești.

CITEȘTE ȘI: UMBRĂRESCU – MOBILIZARE DE FORȚE PE ȘANTIERUL AUTOSTRĂZII! E APROAPE GATA!

Noul magazin care se întinde pe o suprafață de 755 mp pune la dispoziția clienților o gamă variată de produse. De la articole de uz casnic, articole pentru petreceri, produse de papetărie, jucării și decorațiuni, TEDi urmărește să satisfacă toate nevoile și preferințele clienților.

TEDi își propune să faciliteze o experiență accesibilă de cumpărături pentru consumatori.  Astfel că, gama lor extinsă de produse, asigură faptul că oricine poate găsi tot ceea ce are nevoie sub un singur acoperiș, facând cumpărăturile atât convenabile, cât și plăcute.

TEDi este prezent pe piața din România prin 42 filiale (Timișoara, Calafat, Drobeta, Mosnita, Arad, Pașcani, Suceava, Roman, Piatra Neamț, Voluntari, Giurgiu, Cosmopolis, Slobozia, Militari, București, Baia Mare, Oradea, Satu Mare, Bistrița, Baia Mare, Câmpina, Balotești, Târgoviște, Pitești, Ploiești, Bradu, Vaslui, Bacău, Brăila, Focșani, Turda, Câmpulung, Moreni, Miercurea Ciuc, Brașov și Târgu Mureș). În Pitești TEDi activează în două magazine, ultimul deschis aflându-se în centrul comercial Supernova Pitești.

În plus, Supernova se pregătește să inaugureze și alte magazine începând din toamna acestui an, Hiper-farmacia Dr. Max fiind următoarea deschidere programată.

DESPRE SUPERNOVA

Supernova a intrat pe piața românească în noiembrie 2020, prin preluarea centrului comercial Jupiter City din Pitești, care a fost de atunci rebranduit și complet renovat. În plus, Supernova Group a mai achiziționat șase centre comerciale în 2021, situate în București (trei locații), Constanța, Bacău și Drobeta Turnu Severin. Aceste centre au fost ancorate anterior de hipermarketurile cora, care au fost preluate de Carrefour. Grupul austriac Supernova este o companie internațională care se concentrează pe dezvoltarea și gestionarea de proprietăți imobiliare comerciale în Austria, Slovenia, Croația, România și Slovacia. Portofoliul actual al grupului cuprinde peste 110 proprietăți cu o valoare brută de 2,2 miliarde de euro.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs