prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Este o poveste atroce. Un gest inuman!” Copilă de 5 ani – abandonată de părinți pe stradă!

O fetiță de cinci ani a fost găsită abandonată în timp ce se plimba pe stradă de către patronul unui bar chiar în ziua de Anul Nou. Din primele informații, se pare că micuța a fost abandonată chiar de părinții ei. Afaceristul a luat-o și a băgat-o în bar și a alertat autoritățile. Micuța a fost preluată de asistenții sociali, iar poliția a demarat o anchetă pentru a stabili detaliile exacte. Întâmplarea șocantă a avut loc pe străzile din Mondragone, din provincia Caserta.

CITEȘTE ȘI: STRUCTURA ANULUI ȘCOLAR 2024 – 2025! CÂND SE ÎNVAȚĂ ȘI CÂND E VACANȚĂ!

 „Este o poveste atroce pe care o voi urmări pas cu pas. Poliția Rutieră m-a asigurat că copilul este în siguranță în mâinile lor și că s-au demarat deja toate procedurile de activare a serviciilor sociale, de urmărire a părinților și de a reconstitui cele întâmplate. Nu există niciodată un motiv valid pentru a abandona un copil, este un gest inuman și inacceptabil. Părinții acestei fetițe trebuie identificați și, dacă abandonul se confirmă, pedepsiți aspru. Este o poveste sfâșietoare chiar în ziua de Anul Nou”, a declarat proprietarul barmanului care a găsit-o pe cea mică și a avut grijă de ea până la sosirea autorităților.

„Fetita este străină și a fost deja încredințată serviciilor sociale și a intervenit deja un magistrat. Ei verifică toată povestea, ceea ce ar fi de o gravitate fără precedent, cu excepția cazului în care micuța a povestit o poveste imposibilă. Totul pare confirmat, se lucrează la identificarea părinților”, a declarat poliția.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs